قبول وکالت

قبول وکالت

ممکن است برایتان این سوال پیش آمده باشد که برای قبول وکالت چه مراحلی طی می شود و در این مسیر باید به چه مواردی توجه نمود؟ ما در این مقاله از این مسیر برای شما خواهیم گفت و به مهم ترین نکته ها درباره ی قبول وکالت اشاره خواهیم کرد.

قبول وکالت در زمینه ی امور حقوقی و کیفری

بدون شک دستیابی به بسیاری از اهداف، مستلزم شناخت دقیق و آگاهانه از مسیر است. این مسیر دربردارند ی مسائل گوناگون است و حل این مسائل نیز تنها از عهده ی متخصصان و کارشناسان خبره بر می آید. اگر افراد بدانند که خطاهای ناشی از عدم تخصص چه ضررها و آسیب های جبران ناپذیری به شخص، سازمان و جامعه وارد می کنند، بی هیچ تردیدی در همه ی امور به سراغ کارشناسان و متخصصان می روند.

قبول وکالت امور حقوقی را نیز می توان از مهم ترین مواردی دانست که لازم است به وکلا و حقوق دانان محول نمود.

قبول وکالت

وکیل به چه کسی گفته می شود؟

هنگامی که صحبت از قبول وکالت به میان می آید، بهتر است توضیحاتی مختصر نیز درباره ی وکیل ارائه شود. ارائه ی تعریفی روشن از وکیل، کمک می کنند تا مسیر و فرایند قبول وکالت، روشن تر و شفاف تر مشخص گردد. وکیل به شخصی گفته می شود که از طرف شخصی دیگر (به صورت حقوقی یا حقیقی) برای انجام دادن کاری، مأمور می گردد. نکته ی بسیار مهمی که باید به آن توجه نمود، این است که لازم است حتما قراردادی برای انجام امور حقوقی منعقد گردد.

منظور از وکالت چیست؟

وکالت به معنای تفویض کردن یا واگذار کردن می باشد. در ماده ی 656 قانون مدنی ایران، در تعریف وکالت این چنین آمده است که آن را عقدی دانسته اند که به موجب آن یکی از طرفین، طرف مقابل را جهت انجام کاری، نایب قرار می دهد.

توجه داشته باشید که پس از انعقاد قرارداد و قبول وکالت، وکیل و موکل دارای رابطه حقوقی خواهند شد و نسبت به هم مسئولیت ها و وظایفی خواهند داشت. لازم به ذکر است که وکالت از جمله قراردادهایی می باشد که امروز در امور اقتصادی، اجتماعی و … مورد استفاده قرار می گیرد.

حدود وکالت پس از قبول وکالت

وکیل پس از قبول وکالت، لازم است حدودی را رعایت نماید. به عنوان مثال وکیل نمی تواند کاری را خارج از محدوده و حدود وکالت انجام دهد.

تعهدات وکیل

نگاهی به تعهدات وکیل پس از قبول وکالت

قانون بسیار شفاف و بی طرفانه به حقوق موکلان توجه داشته است و تعهداتی را برای وکیل پس از قبول وکالت در نظر گرفته است. برخی از مهم ترین تعهدات وکیل عبارتند از:

چنانچه پس از قبول وکالت، آسیب ها و خساراتی ناشی از اقدامات وکیل به موکل وارد شود، وکیل مسئول می باشد.

وکیل باید در تمام مراحل وکالت خویش، حقوق موکل و همچنین مصلحت او را در نظر بگیرد.

صورت حساب وکالت و تسلیم این صورت حساب نیز از دیگر تعهدات وکیل می باشد که باید بدان پایبند باشد.

از دیگر تعهدات مهم وکیل، استرداد مال تحویلی می باشد. تمام اموالی که در جریان امور حقوقی به دست وکیل می رسد باید به موکل تحویل داده شود.


درخواست مشاوره حقوقی و یا اخذ وکیل:
09163770399
09160151419
آدرس دفتر:اهواز، خیابان سی متری، روبروی سقاخانه، طبقه بالای مبل قادریان، واحد یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button